Hvis du ønsker hund fra Kennel Everbright er du velkommen til å ta konakt for mer informasjon om hundene og valpeplaner. Jeg kan kontaktes enten via telefon eller mail.


 
Valpene er leveringsklar når de er 8-10 uker gamle og vil da være registrert i Norsk Kennel Klub. Følgende følger med:
 
- NKK's kjøpekontrakt
- Vaksinert og micro-chipmerket
- Veterinærattest ikke eldre enn 10 dager
- Hundepass
- Behandlet x 3 med markkur.

I tillegg følger det med en valpepakke som innholder:

- Fór som valpen er vant til
- Pledd med lukt hjemmefra
- Halsbånd og kobbel
- Leke og gnagebein
- Bok med informasjon om valpehold og rasen 
Fórvert:

Ved enkelte tilfeller vil jeg ha behov for fórverter. Det kan være for både voksne hunder og valper. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om hva det vil si å være fórvert for en av mine hunder.
Det er et stort pluss hvis du har erfaring med hund og interesse for hundesport.


Når jeg har behov for fórvert så er det fordi jeg har en lovende valp (evt voksen hund) som jeg ønsker å bygge mitt oppdrett videre på, men  har ikke muligheten til å ha hunden her hjemme. Det er viktig for meg at alle hundene får den kjærligheten og stimuleringen de fortjener og behøver, og dermed er dette en god løsning. Jeg som oppdretter beholder eierskapet fram til avtalen er oppfylt. Jeg forbeholder meg retten til å låne hunden med på utstilling og prøver. 

Oppdretter dekker alle utgifter i forbindelse med paring og valpekull. Når tispen er 7-8 uker drektig leveres hun hjem til meg, og er her til valpene er leveringsklar. Deretter kan hun returneres til fórvert. 
Tispe på Fór: Valpen overleveres gratis, med samme valpepakke som til våre valpekjøpere. Eierskapet oveføres til fórvert når tispen har hatt 2 kull med valper.

Tispe på Halvfór: Valpen overleveres til halv pris, med samme valpepakke som til våre valpekjøpere. Eierskapet overføres til fórvert når tispen har hatt 1 valpekull.
 
Leasing: Ved enkelte tilfeller kan det hende at jeg ønsker å lease en hund inn. Du betaler vanlig valpepris og står som eier på hunden. Når tispen er gammel nok så låner jeg henne til et valpekull. Når valpene er solgt, mottar du som tispeeier prisen for en valp som betaling for lånet. Jeg dekker alle utgiftene i forbindelse med paring og valpekull, inkludert sykdomsjekk av hunden i forkant og eventuelt et par utstillinger.  

Hannhund på Fór: Hunden overleveres gratis, og oppdretter har avlsrett fram til hunden er minimum 4 år, maks 8 år. Oppdretter forbeholder seg også retten til å ta hunden med utstilling og prøver.